Home - Livrare mâncare FAQ Cum comand? Cum plătesc? NetPizza pe mobil Blog Promovează pe siteul tău!

Confidențialitatea datelor

Confidenţialitatea datelor

Cine este operatorul de date personale?
Ce fel de informaţii se colectează şi cum sunt folosite aceste informaţii?
Până când vor fi stochate datele?
Cine poate să aibă acces la aceste date?
Publicitate pe lăngă elementele de conţinut ale paginii NetPizza.ro
Măsuri de securitate a datelor
Drepturile utilizatorilor în legătură cu operarea datelor lor personale
Exercitarea dreptului utilizatorului

Confidenţialitatea datelor


NetPizza.ro respectă şi protejează datele tale personale.

Siteul nostru oferă siguranţă tuturor care îl vizitează fie cu scop informativ fie cu scopul de a comanda mancare de pe site.

Orice informaţie personală este prelucrată şi folosită conform politicii de confidenţialitate a datelor personale şi nu va fi folosită în nici un mod care contravine acestei politici: - informaţiile colectate vom folosi numai pentru scopurile siteului şi nu furnizăm aceste informaţii nici unui tert.

1) Cine este operatorul de date personale?

Operatorul serviciului NetPizza.ro este S.C. NETCHELNER S.R.L.

Prelucrarea datelor cu scopuri de furnizare de bunuri şi servicii, reclamă, marketing, statistică, publicitate, servicii pe internet a fost înscrisă în registrul român de evidenţă a prelucrărilor de date cu caracter personal sub nr. 10606.

2) Ce fel de informaţii se colectează şi cum sunt folosite aceste informaţii?

a. La vizitarea siteului NetPizza.ro colectăm informaţii generale care nu identifică vizitatorii siteului în mod personal (de ex. frecvenţa de descărcare a paginilor). Aceste informaţii ulterior vor fi analizate în scopul perfecţionării şi optimizării siteului, ţinând cont de dorinţele şi obiceiurile vizitatorilor.

b. Pe siteul nostru folosim mecanismul de cookies în scopul de a face procesul de cumpărare online cât mai comfortabil din punctul de vedere al utilizatorilor. Cu acest mecanism obţinem ca plasarea comenzii si livrarile de mancare la domiciliu sa decurga cat mai repede, ca siteul să amintească logarea ta pe site şi la vizita ta ulterioară să poate să te salute ca pe un cunoscut!

c. Pentru ca să fie posibilă livrarea comenzii tale la adresa respectivă trebuie să specifici următoarele date:

 • Nume utilizator şi parolă
 • Numele şi prenumele
 • Adresa de livrare
 • Adresa E-mail
 • Numărul tău de telefon

d. Pe lângă datele obligatorii poţi să specifici şi nişte date suplimentare. Completarea acestora nu este obligatorie, dar îţi mulţumim dacă răspunzi şi la aceste întrebări:

 • Vârsta
 • Sex
 • Studii
 • Ocupaţie
 • Modalitatea de conectare la internet
 • Ai dori să plăteşti prin internet?
 • Ai folosi mecanismul cookies?
 • Putem să-ţi trimitem newsletter?

e. Împreună cu comanda ta pentru livrari la domiciliu va trebui să fie înregistrate şi date care se leagă de comanda respectivă: data şi ora comenzii, data şi ora cerută pentru livrare, modalitatea de plată, observaţiile tale. Se salvează şi adresa de IP a calculatorului de pe care s-a făcut comanda. NetPizza.ro nu va folosi aceste date personale în alte scopuri decât cele specificate.

3) Până când vor fi stochate datele?

Foarte mulţi dintre vizitatorii lui NetPizza.ro folosesc siteul în mod sistematic, de aceea datele sunt stochate timp de 5 ani. În cazul cererii explicite înregistrarea se poate anula.Suntem însă obligaţi să salvăm informaţiile conţinute în comenzile efectuate din cauza activităţii noastre e-commerce de intermediere, în scopul de a putea fi susţinută şi cu date concrete această prestare de serviciu către restaurantele partenere.

4) Cine poate să aibă acces la aceste date?

Deoarece NetPizza.ro intermediază comenzi către restaurante cu livrare la domiciliu, datele comenzilor vor fi transmise restaurantelor partenere cu care am încheiat contract. Aceste date nu conţin adresele de email ale clienţilor noştri, numai acele date care sunt necesare pentru onorarea comenzii de către restaurantul partener. Vor mai avea acces la aceste date şi administratorii noştri de sistem cât şi dispecerii firmei noastre care asigură continuitatea serviciilor.

5) Publicitate pe lăngă elementele de conţinut ale paginii NetPizza.ro

NetPizza.ro poate să afişeze reclame în diferitele locaţii de pe site cât şi în conţinutul emailurilor de confirmare într-un mod care nu afectează negativ procesul comenzii. În cazul în care utilizatorul nu doreşte să vadă aceste reclame are dreptul de a părăsi pagina cât şi de a folosi o adresă de email nereală evitând astfel efectul reclamelor. Specificarea unei adrese de email nereală nu împiedică folosirea serviciului nostru, deoarece succesul comenzii este confirmat nu numai prin email ci şi prin conţinutul din blocul ultimelor comenzi.

6) Măsuri de securitate a datelor

Datele sunt stocate pe harddriveurile serverelor noastre dedicate, servere care se află în spaţiul propriu al firmei noastre, sala de servere fiind protejată 24/24 ore. O pătrundere internă este practic exclusă şi suntem protejaţi şi de posibilele atacuri venite din exterior prin firewallul nostru configurat într-un mod profesional.

7) Drepturile utilizatorilor în legătură cu operarea datelor lor personale

Serviciile NetPizza.ro nu pot fi furnizate fără completarea de către consumatori a anumitor date personale obligatorii. Utilizatorii pot decide completarea sau nu a datelor suplimentare, care s-ar putea să fie legate mai strâns de persoana lor. Operarea datelor se bazează pe contribuţia şi acordul celor implicaţi. Poţi cere informare despre operarea datelor tale personale.În cazul acesta colegii noştri se asigură de legitimitatea cererii(prin e-mail, telefon) şi vor răspunde întrebărilor tale. În cazul acesta furnizăm informaţii despre conţinutul datelor procesate, scopul, legitimitatea şi perioada de timp a procesării şi stochării acestor date cât şi despre firma operatoare de date personale, activitatea ei ce se leagă de operarea de date, despre cei care au avut acces la aceste date cât şi scopul accesării acestor date. Furnizarea acestor date se poate cere prin contactarea dispeceratului. Fiecare utilizator poate să-şi modifice datele lui personale.Acest lucru se poate face după logare la 'Date personale'.

8) Exercitarea dreptului utilizatorului

Utilizatorul care presupune că a fost ofensat de către NetPizza.ro în exercitarea dreptului lui de protecţie asupra datelor lui personale, poate recurge instanţelor judecătoreşti pentru soluţionarea problemei. Aceste soluţionări sunt prevăzute de legea nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date şi de legea nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice modificate şi completate.

Miercurea Ciuc Brașov Odorheiu Secuiesc Sibiu Târgu Mureș Timișoara Ilfov: Pantelimon Dobroești Voluntari Otopeni
București-Sector1 București-Sector2 București-Sector3 București-Sector4 București-Sector5 București-Sector6 Alte orașe...

Introdu adresa ta de email şi sistemul îţi trimite un email cu datele de logare!